Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att ögonen är själens spegel.......


Själens spegel

Jag har omfamnat dig och sett din sorg och förtvivlan
färga dina ögon till blå oceaner.

Jag har lyssnat till dig och sett när din ilska och frustration
piskat dina ögon till stora svarta hål.

Jag har skrattat med dig och sett när din tacksamhet och glädje
målat dina ögon i regnbågens alla färger.

Jag har njutit av din närhet och sett när kärleken
i dina ögon förvandlats från djupa källor till glittrande stjärnor.

Jag har vilat i din famn och sett när lugnet trollat bort alla ränder av oro och rädsla
ur dina ögon och gjort dem klara och riktigt mörkt gröna.


Med dig är livet en fantastisk resa, som utspelar sig i färg!!




Fri vers av Modesty73
Läst 824 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-16 12:14



Bookmark and Share


  jojanni
Jamenvisst!! Underbar metafor!
2008-11-09

  friheten
Underar skriven!
2008-07-25

  Diffusiaria
beautiful
2008-07-07

  Kalle.O
Fantastiskt vacker!!!
2008-06-16

  Gunilla VIP
Underbar diktning!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Modesty73
Modesty73