Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pseudonym? No thanks.. inte för min del. Tolka gärna! Nyttja friheten bygga krig och fred - eller avstå :) Konst är konst och ska så få förbli - även dolt riktad el avslöjande. Hur skulle vi annars veta om hemliga samhällen bakom murarna?


Pseudonymvägran

 

~~

friheten att låta tolkning vara tolkning

charmen att veta betydelsen

obalansens tjusning för

poet 

som vet

 

"Vådan av författarens liv kontra insikten att äga rätten neka försvar." 

 

ord är magi 

ord är makt

ord är alltid

tolkning abstrakt

 

mellan raders mellanspel

Eget Liv 

konstnärs tidsfördiv

betraktares gåva

 

mässas om drages i skit

krävs syftets oavhängiga tillit

om skrivats "Stå för sitt ord"

 

satt i jord 

~~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-23 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri