Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Super av kultur koftande dikten

 




Superavkulturkoftande - dikten

 

Jag ska ge dig en kullerbytta

Du kulturknullande kulturkofta som bara måste kolla

Tänk om du skulle missa en ny pretentiösfitta

Du bara måste ha några nya namn att bolla

 

Och visst ger jag dig något med min dikt

En insikt om att du inte kan mäta dess vikt

 

För här avsäger jag hela dansen, svängomen och valsen

Jag har inte längre lust att fläka ut min konst

För dig att bruka som sjal om tjocka halsen

Jag skriver nons du tror är skånskt

 

Det här är superavkulturkoftandedikten

Och den, tjocka tant och grymtande gubbe

Är för en ungdom av högsta vikten

Mäktig likt en julis jordgubbe

 

Så härmed är det adjö på dig din gamling

Du kan nu dö med din Beatlessamling




Fri vers av rockankan
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 00:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den där dikten skulle kulturredaktören på Gefle Dagblad behöva läsa.

Med mitt gamla punkband, Bizex-B körde vi en låt som hette \"Besserwisserskribenter\".

\"Dom vet allting bättre än du
för dom var med redan -67\"

\"Boring old farts\", som Johnny Rotten sade.
2008-04-24

    *Zenobia*
snyggt!! :)
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan