Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt blir vackert..

 

när du rör mig..väcks min själ..

när vi älskar..tänds ett ljus..

..allt blir vackert..

..sällsamt fint..

varma händer..stryker varsamt..

öppnar dörren in till mig..

skälver..darrar..

..ögon drunknar i varann..

..ögon drunknar i varann..

 

när vi skrattar finns där lycka..

varm i magen..snurr i huvet..

tiden stannar.. nästan still..

ingen kan så bra som du

få mig "spinna som en katt"..

dina ögon,

ler åt mig..

smeker mig med blicken...

när du rör mig..

 




Övriga genrer av hurt and broken
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-24 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2013-12-22

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-02-03

    ej medlem längre
Mycket kärleksfullt och mjukt skrivet, vackert!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv