Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikens under

Vi varken ses eller hörs
ingen annan kan ana
inget i den andra verkligheten störs
ingen kan oss heller förmana

Men ett litet burr i min ficka
betyder så otroligt mycket
det får mitt hjärta att ticka
dras snaran åt eller släpper trycket

Inga tecken är synliga
ett meddelande genom tekniken
får min puls att stiga
finns du kvar eller är jag sviken




Fri vers av Noomi
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 10:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Och jag som inte ens har ditt nummer. Men det finns någon därute som har, hoppas han förstår vad han/hon betyder för dig just nu.. Smäktande rader du får till här.
2008-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
\"Precis så det är\"
skulle det ha varit!
2008-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis å det är
den där signalen
som en höjer eller bär!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Noomi