Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågor i rörelse


Vågor


Som stenen formats
av strandens vågor.
Har mitt hjärta
formats av livets vågor,
och kan aldrig ta
samma form igen.







Fri vers av Piann VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 17:14



Bookmark and Share


  papessa
underbart vackert
2008-05-28

  aol
strålande vacker dikt och sann
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP