Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tillfredställer dig?

att tillbringa tid i en cell
inget som tillfredställer

att sedan tillbringa tid med nära
hjärtat slår dubbla slag




Fri vers av Malott
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 22:17



Bookmark and Share


  DC
väldigt härlig faktiskt :) . Gjorde mig glad :))))
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott