Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dröm inatt



I mina drömmar inatt var inte smärtan nådig
Jag förstod inte allt som hände

Jag var utomlands i värmen jag såg poolen från balkongen

Det hände massa konstiga saker den där dagen i drömmen

Helt plötsligt drömde jag om en person som
har hjälpt mig hela den här vintern och våren

Men det kändes som om hon övergav mig i drömmen
precis så som alla andra gånger andra människor
övergivit mig

Mina tänder höll på att gå sönder i drömmen
trodde jag skulle tappa dem alla
Hade flisor i hela munnen det kom bara mera och mera
Fanns inget slut

Jag sprang eller cyklade på järnvägar
Tågen kom i blixtrande fart
Ledningar det smällde i
Jag sprang för livet
Så att jag inte blev påkörd

Drömmar brukar säga saker till oss
människor

Saker som ligger i det undemedvetna och gror

Svaret på min dröm vet jag inte om jag får nångång

Men det är svårt att skiljas
det är svårt att separeras
Svårt att låta nån släppa min hand

Jag är så rädd att inte kunna stå
På egna Ben igen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 13:39



Bookmark and Share


    Miraa
Drömmar om att springa, bli jagad av något/någon, har jag drömt perioder då oron varit hög...oron för hur det ska bli....stå på egna ben och hur det ska gå...
Tja, jag är ingen drömtydare men det ligger i ditt undermedvetna och till och med i ditt medvetna. Gäller bara att se sammanhanget.
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen