Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det som är fel?

det kanske inte är det där inne det är fel på
det kanske är något där ute
ett kirurgiskt ingrepp skulle inte göra någon som helst nytta
lite kärlek är allt som krävs




Fri vers av Malott
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-04-25 16:25



Bookmark and Share


  Maria T
Så sant.
Kärlek kan läka mycket som är trasigt
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott