Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


En herre



En herre med ädelt sätt
han sökte en dam så nätt
på liten annons
fick han fin respons
av damen som var alldeles rätt




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 16:47



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Gullig :)
2008-04-29

  noname_realmind
Så sött! ;))
2008-04-25

  1up
hur var hon då? Kommer en fortsättning? :)
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors