Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medskyldig

Lägg av!
Bli inte så fånigt förvånad,
när du möter ondskan
Som om du inte visste att den fanns.

Visst har väl också du lekt med den,
velat ha den som din bundsförvant,
på din sida som en tuff bodygard.

Nu skrattar den dig i ansiktet!!

Bli inte så fånigt förvånad!




Fri vers av Lia-Lej
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej