Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!

Jag spärrar upp ögonen
Hjärtat börjar slå
Händerna svettas
Jag darrar

Du är här




Övriga genrer av greajt
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-25 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, den här var fin, stark och sensuell
2011-09-12

    Pivvi
den här var finfin!
2008-05-01

    ej medlem längre
Vet ärligt talat om den här dikten ska tolkas metafysiskt eller känslomässigt. Hur som helst så beskriver den kärlekens möte mycket bra.
2008-04-25

  Elaine.S VIP
Du kan vara både glad eller ledsen över det , hoppas du är glad
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt