Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag inte har

mitt rum är sådär svart,
svart, kol-
svart
luften andas damm, jag
andas tid
undrar om du gömmer dig
bredvid




Fri vers av greajt
Läst 793 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2011-09-12 21:17



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet, denna dikt ska jag bokmärka
2013-02-03

  frantic VIP
vackert kort
ändå med allt..
platsen
sinnesstämningen
och längtan

efter det du inte har
2013-02-02

  Engel
Stillsamt.
2012-09-30

  Ann. O. T. Herriddle
Den här var jättevacker. Underbar rytm.
2011-11-28

  Marlboroman/Hg VIP
Du får mig att minnas mig. Underbart skrivet!
2011-09-18

  Blodros
Shit!
va bra.

Dina ord förmedlar känslor, bilder...musik,(iallafall i mitt huvud ;)

ett ögonblick..

gillar.
2011-09-16

  S.A.I. Steve Lando
mycket bra dikt
2011-09-14

  Erik Hall
Underbar dikt!
2011-09-12

  Robin V
Kort men väldigt fin. Snygg rytm också!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt