Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-bahn

gilla inte mig
jag vet att du vill men snälla,
nej

för jag är vilse i mig själv

det är mörkt nu och
hus och hus och hus står
i mörkret och jag låg i
din säng och jag
vill dig inget ont men
du borde ta avstånd innan
jag sårar dig så
gilla inte mig




Fri vers av greajt
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-21 14:34



Bookmark and Share


  Blodros
Gillar utfomningen på texten. hur meningen i mitten blir centrum, och avståndet från den till de två andra styckene blir till integretet....som två händer på var sida som säger nej, som kontrast till orden i de två styckena.
gillar!
2014-03-23

  M.A.J.R
En kvinna med ett stökigt inre som försöker pussla ihop sig själv ensam.
2014-03-23

  Fredrik P. VIP

S-bahn väcker kluvna känslor
som gestaltas fint i denna dikt.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt