Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös.74

att jag fortfarande älskar dig
låter lika dumt nu som
för tre månader sedan




räknar sprickorna i väggen
en kall natt för evigheter sedan


du satt på din säng och såg på
tårar täcka mina kinder
i kanske en timme eller så


lite vet du, att förra månaden
ljög jag, sa att jag glömt bort dig

ytterst fel




Fri vers (Prosapoesi) av greajt
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-23 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt