Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tysta timmar



jag är inte klar med natten


det är nästan total-
tyst
förutom när jag rör på mig för
täcket prasslar och mina
tår är kalla



jag är inte klar med natten jag är
inte tömd på tankar
än


vi vet att vi har varandra och
jag lämnar inte dig
du är mörk mot min sida
täcker min nakna hud
och jag andas in dig och
du fyller hela mig

natten




Fri vers av greajt
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-21 20:30



Bookmark and Share


  Blodros
Häftigt! gillar dina ord om relationen mellan diktjaget o natten.
me like!
2014-11-13

  Engel
Inte ens natten är tillräckligt mycket natt.
Skrev Franz Kafka en gång.
Jag håller med honom.
Och dig.
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt