Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

formuleringar
kan ej sätta tungan på
hur bra du kysser




Bunden vers (Haiku) av greajt
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-24 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt