Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bestämt mig !

Jag har bestämt mig
Jag skall bli positiv.

När allt blir grått och trist
Tänker jag javisst
Nu får det faktiskt räcka
Att vara pessimist

Nu har jag gömt allt töcken
Och beställt en massa böcker
Om tankens kraft
Och om själens makt

Där ska jag i gräset ej frysa
Nej med tankens värme mysa
Allt grubbel smälter bort
I en enda timme kort

Så nu blir det andra bullar
Ut till solen alla rullar
Och bjuder upp till himmelsk dans
Dags att sätta på sig en fredlig krans

Av blåklint och timotej
För att inte säga förgät mig ej...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 19:18



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Bra böcker är alltid bra.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna