俳句 haiku - xlvi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

俳句 haiku - xlvi




Solsken (engelska haiku)

 

playful butterfly
sailing on an April breeze

sunshine in my eye

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 892 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-25 20:19



Bookmark and Share


  danshäxan
Wow!
Absolutely adoring.
Smooth languge flow and the last line
is just perfect.
Well done Jer! / cam :-)
2008-06-25

    Maria Malm
Lekfull och varm solskenshaiku.
2008-04-27

    sunnanvind
When the spring comes...mm....;)
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer