Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår fint!

Glasögonen är blå.
Ovanligt men ändå.
Det är sånt man får ta.
För att bättre se bra.

Visst att jag är udda.
Lite svår att nudda.
Men inte stör det mig.
Jag mår ju helt okej.

Vem behöver vänner?
Det är så jag känner.
Vem behöver kärlek?
Vem behöver närhet?

Nej inte är det jag.
Jag är då inte svag.
För jag jag är inte klen.
Jag står på egna ben.

Vem behöver nåt stöd?
Jag saknar ingen glöd.
Jag saknar inte nåt.
Har aldrig bättre mått.




Fri vers av Jessica91
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-26 10:36



Bookmark and Share


  guld
jag behövde inget innan.
men ju mer jag lyckades ta mig framåt desto mer behövde jag, man blir helt försvarslös.
vet vad du menar, både i sarkasm och inte.

du är bra på rimmande poesi, jag är inte mycket för dem annars men du lyckas verkligen bra!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91