det gäller att sortera bort katastrofer

från de verkliga katastroferna

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gäller att sortera bort katastrofer

från de verkliga katastroferna




jag torkar mej med chockrosa servetter då jag kissat, för att pengarna tagit slut

 

men solen

- skiner över stockholm

och världen är ett glittrande hav




Fri vers av sol
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 19:52



Bookmark and Share


  Elisa-Linn
så kan du låtsas att det är för att du har så mycket pengar... \"här sitter jag å torkar mej i röver med rosa servetter, är inte livet underbart\" =)
2008-05-06

  Shininkagemusha
rosa servetter är inte de sämsta.

Men du kan få en rulle papper av mig, jag har nästa en bal. ;)
2008-04-27

  Anders P VIP
solen förlåter
2008-04-26

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
en fantastisk dag här i malmö också, :)
2008-04-26

  Carola Zettergren
Störtskönt och sant poetat!!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol