Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som ett äpple som glömt hur man släpper taget och desperat hänger kvar på grenen, livrädd för





Än en gång har du givit mig din
kärleksförklaring

Men snälla...

Hur många gånger måste jag säga
Tack! Men nej tack!

Hur många gånger måste jag försöka
få dig att förstå

Hur många gånger måste
jag såra dig




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-04-26 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson