Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn


Som fåglarna



Som fåglarnas sång om våren
är mina barns skratt
Som fåglarnas flykt om våren
deras glada lekar




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-27 10:39



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Vackert och både ömsint och kärleksfullt beskrivet!
2008-05-12

    Maria Malm
En god känsla i denna, hur man kan uppleva sina barn.
2008-04-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Likt fågelkvitter
klingar barnens skratt
och som flyttfåglars ankomst om våren
är deras glada lekar...
:)
2008-04-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Håller med Michaela, vilken glädje om hjärtan denna dikt ger! Hälsar vännen Fredrik
2008-04-27

  Michaela Dutius
Vilken underbar kärlekstext till dina barn- och hur du upplever dem!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors