Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville aldrig såra mig?

Du kraschade min syn på romantiken

Du skapade en djävul inom mig

Du insåg inte att du gjorde mig illa

Jag är en deprimerad själ

Hur kunde du ens uttala de orden

- Jag tänker aldrig såra dig




Fri vers av Malott
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 13:02



Bookmark and Share


  Maria T
Detta gör ont.
Fin formulering
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott