Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet






Nu är våren här
och med den kommer känslan

jag vill vara kär!!!!

jag vill ha dig här!!!


nu!!!!!




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson