Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör ont /Jag gör ont




Hur svårt ska det vara
att gå igenom skärselden

Att kliva igenom separationen utan några
sår alls

Det är tomt i mitt hjärta
Det är alltid tomt där
Det enda som gör skillnad är att
du inte finns där
ingen att hålla kär

Fortfarande efter denna långa tid
känns du
Du bränner och gör ont i mig
Ditt ansikte ibland poppar upp
bakom mina ögonlock
Det är då jag inser hur ensam jag har blivit

Hur mycket jag har tagit avstånd ifrån under
det 2 gångna åren som gått
Har inte kunnat njuta alls
För du har gjort alldeles för ont

Det du gjorde bränner mig fortfarande
tiden rinner iväg och jag bara står still
fastklämd mellan två bojor

Kan inte fatta åren som vi hade ihop
Hur jag orkade med dina hån och elaka tung
Hur kunde jag tillåta nån göra mig så illa
Jag lät dig trampa på mig
Jag lät dig håna mig
Jag lät dig säga elaka ting till mig
Jag lät höra den där elaka rösten varje dag

Du bröt ned mig totalt
Nu är du väl glad att du förstört mitt liv
Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig

Nu är jag sönder trasig skör
och ingen tillit jag har
att tro på att någon vill mig nått gott
Är svårt näst intill omöjligt

Jag håller mig inom mitt skal
jag försöker hålla mig ifrån elaka
tungor

Jag känner mig bestulen på livet
på allt som en människa borde få
uppleva och känna

Är jag slut som människa
Frågar jag mig själv
Det gör alldeles för ont
att leva i denna värld

Livet tar sakta kål på mig
Nu är inte gråten långt bort

Ostadig

Jag sjunker till
En Bottenlös
Avgrund




Fri vers av Fånga dagen
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 19:40



Bookmark and Share


    Fröken Frida
oj oj.. så tung och sorglig, men väldigt väldigt bra!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen