Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såna kan jag stå över



Jag blir förbannad ibland
på människor som först vissar
Intresse av mig

För att sen bara vända på kappan
och inte alls vissa sitt intresse

Sånt kan jag inte tålerera
såna kan jag stå över

Trött på falska människor
som vill ta nått av mig
Och sen försvinna i intet

Såna kan jag stå över




Fri vers av Fånga dagen
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 21:39



Bookmark and Share


  SportPoeten.
Som regel klarar man sig bra utan sådan typer ja.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen