Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävligt förbannad






Kalla mig en bitterfitta
Kalla mig negativ
Jag är bitter
Jag känner mig jävligt arg
Jag är utrycker mig jävligt negativt just nu

Ni som står ut med det är mina vänner
Men ni som inte orkar höra
Ni får stå över

Om livet vart surt och bittert och människor
alltid gjort sig roliga över dig
Va fan tror dom att jag kommer att glömma det
Nej aldrig jag glömmer någon som stuckit sin
hårda egg in i mitt hjärta för att såra

Såna vill jag inte ha med att göra
Ilskan blossar upp jag vill krossa
dom som krossade mig

Jag vill få upprättelse för alla oförätter
jag fått utstå i hela mitt liv
Jag kommer att kriga
Jag kommer inte att ge upp

Jag blir så jävla förbannad
på vad livet mig gjort

Kalla mig bitter
Kalla mig negativ
Kalla mig vad fan ni vill

För jag är bara jävligt
Förbannad




Fri vers av Fånga dagen
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-27 21:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket befriande ilsket
poetat!
2008-04-27

  * Ammi *
härligt ärlig text! alla har rätt att vara förbannad! och det lättar ibland, liksom tårar gör.
bara å vända ryggen till de som gör en ont, det är ingen förtjänt av!
styrkekramar till dig!
2008-04-27

  anits VIP
Bra ut med ilskan bara
det är bra att få häva
ur sig då och då
ha det gott
kram till dig
2008-04-27

  Larz Gustafsson VIP
En fullt förståelig reaktion.
Det är bäst att vara ärlig och släppa fram det.
Ned med all förljugen positivism!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen