Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmars stad


När din blick var i mitten
på en nertrampad trottoar
då trillade jag över följsamma intryck
som verkade så enkla för mig då

Det händer när jag ofta skriver mig sann
att dom lögner som ibland kommer
är längtan till dig som brann
men när du låg i min säng
med en hjälpande hand
då somnade jag inte längre ensam


Nu släcker vi ut ljusen
när nattens kalla syns på vårat fönster
Men det var med leenden som vi
somnade tätt intill
och nu har vi vandrat klart
nu har vi snart funnit till varandra
i drömmarnas stad




Fri vers av daniele
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele