Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomprojekt

 

 

Objektet kan släppas
relationen bestå

på ödslighetens landskap
en vacker blomma

kan slå ut




Fri vers av Rachel Roth
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-06-21 09:39



Bookmark and Share


  Markattan
Tycker om tonen och andemeningen i denna din skapelse. Varhelst det finns ett frö...
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth