Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbles


She nailed me like I would, if I could
you held my hands through out the night
drinking champagne, wanting my attention,
treated speciel with my heart as heal kit.
I was drunk, unable to solve your riddles
seeking magic and the comfort of being rejected.
She did let go of my hands and She did forget
about me and I, never said goodbye.




Fri vers av Johan Lazer
Läst 877 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-28 16:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket berörande text, så fint formulerad...blir gripen av de allra sista raderna...Dessutom perfekt engelska!! Men kanske har du bott utomlands eftersom du behärskar det språket med sådan bravur??
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer