Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla idiot

Din lilla jävul
Vet du att du liknar hitler?
Ja just det, med liten bokstav.
För du är en liten skit
som är så himmelens rädd
att bli avslöjad
avslöjad bakom din mask.
Kontrollbehov som få
kan aldrig slappna av
kan aldrig visa svagheter
kan aldrig någonting mer
än ställa till elände runt om dig.
Manipulera, kasta skit, trycka ner
göra folk mindre än dom är
för du är så himla bra eller hur.
Du kan allt, och vet allt
dessutom har du sagt att du har vägen ut.
Och när du märker att man inte köper allt
är man inte värd ett vitten.
Undrar om du verkligen tror att du är Gud.
HAHAHA!!!!!!
Jag har min uppfattning klar
Jävla idiot




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 17:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ahhhhhhhh så häääärligt ..ännu en förlösande kräks-på-dig-dikt!!!!applåder!!!
2008-04-29

  aol
det var starka ord en riktig utskällning som de typen verkligen behövde höra
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt