Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Du är inte värd att gråta för varje kväll
Du är inte värd att tänka på varje sekund
Du är inte värd allt guld och silver på jorden
Du är inte ens värd en femöring
Men jag kan ändå inte sluta att tycka om dig




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 21:25



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Du är värd allt honey! <3
2008-04-30

    Issand.
bra dikt som en vanlig känsla
jag också
nästan i alla fall
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz