Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Du säger att du älskar blommorna
men ändå trampar du på dem
Du säger att du älskar vinden
men ändå stänger du fönstret när det blåser
Du säger att du älskar regnet
men ändå använder du paraply
Hur ska jag då tro på dig
när du säger att du älskar mig?




Fri vers av twinsofkaulitz
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-04-28 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinsofkaulitz