Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en minut med poesi.. inga ändringar..inga svårigheter.


stum



Du smälter på min tunga
och jag känner mig tvungen
att vänta med alla drömmar
när du stiger in
då glömmer jag
något viktigt
som att andas
jag konsentrerar mig
trots att jag behärskar dig
men det ligger något magiskt
i dina ögon som lockar
du är så vacker
att jag blir en del av allt strösocker
som letar sig fram till dig
Bara för en liten stund
smälter du på min tunga
och jag skriver för att kunna sjunga
viskande i ditt öra
när du blundar
och jag mönstar orden med min mun
du gör mig stum




Fri vers av daniele
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele