Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄG TILL MIG, SÄG TILL MIG!





Hade musiken
verkligen varit
en del av mitt liv


Hade Du
verkligen varit
en del av mitt liv


Hade jag
verkligen älskat
Dig och bara Dig


Säg till mig!
Säg till mig - min vän!




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 763 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-28 22:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ja, min vän, hade det verkligen varit, hade det varit helt annorlunda, tycker om denna text.
2009-10-25

    Al Lanzon
Musik är livet!
2009-05-22

  Gisela Nordell
känsla av desperation
sorg
uppslitande
förgörande
2009-04-04

  Losnall
kanske blir man bönhört, kanske inte.

Underbar och fin!

Brist på ord som beskriver, man jag försöker.
2009-02-16

  Dr Jimmy Johansson The 777
Musiken är verkligen en del av mitt liv. ( det säger jag till dig )
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic