俳句 haiku - xlvii

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

俳句 haiku - xlvii




sommartiden II


med sommartiden
en timma mer moln och skur

falla ur väder

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 678 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-29 07:38



Bookmark and Share


  wayward - taiga
likt en samuraj snittar du nya
finessartade infallsviklar i & ur vårt språk,
-I like it! :)
2008-04-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Snygg uppläggning av tanke till sommartid.
Fint/B
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer