Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt inkorrekt, men det är gjort med glimten i ögat!


EN TJEJ IFRÅN TROSA. (Limerick)

\"Det var en tjej ifrån trosa
som hemskt gärna ville gosa
Stor som ett hus
vart hon utan bus
för pojkarna skulle hon mosa.\"




Bunden vers (Limerick) av Claes Eliasson
Läst 1069 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 22:55



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fast ja den var rolig :)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Claes Eliasson
Claes Eliasson