Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"VINTER" (Den Grymme)

Hon krälar sakta fram
Över blommor och jord
Hennes slöja är vit
När buken är smord

Hennes kärlek är hat
Hon är nu frigjord
Hon söker oss alla
Hennes beröring är mord

Blommorna dör
Och Fåglarna flyr
När hon är här
Våra liv hon styr

Under månens sken
Där har hon sitt rus
Men i solens strålar
Blir hon till grus

Hon krälar fram
Över hus över bord
Hennes hår är vitt
Och i blicken finns mord.




Fri vers av Claes Eliasson
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes Eliasson
Claes Eliasson