Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart?

Vart finns du någonstans?

Du, som kan trösta mig om nätterna när jag gråter.

Du som kan krama om mig när livet är svårt.

Du, som kan få mig att må bra när allt är dåligt.

Du, som älskar mig för den jag är, inte den du vill att jag ska vara.

Säg mig, vart finns du någonstans?

Jag behöver dig,

kan inte överleva utan dig...

Kommer jag någonsin att hitta dig?




Fri vers av Maria C
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 23:02



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känner med dig i varje ord du skriver.
Jag undrar också var denne \"du\" finns någonstans..

Men jag är övertygad om att du kommer finna den personen, så småningom :)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria C