Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har älskat Dig



Jag har älskat Dig
med två kärlekar

En självisk kärlek
och
en kärlek
som är värdig Dig
och
bara Dig

Jag dör
och ändå
dör inte i mig ...

Min kärleks glöd
för Dig
och
bara Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 741 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-28 23:22



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Det är min favorit dikt av Rabia al-Adawiyya.
Jag lärde mig mycket genom hennes dikter.
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic