Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det var vi.....



Vem är du
när jag frågar mig själv
och för du lika ljud som jag
i ett undantag

Här är vi
så förklara ni
ett kärlekspar
du sa det var vi
så underbart

Så blir det ljust
ett tag
och där låg jag
ditt undantag
ett ögonblick
din kick
ett undantag
i ett vackert skick


Det har aldrig hänt
att jag blir så
förflygande
i vindar
att jag svävar fram
på en liten blick

Här är vi
så förklara ni
ett kärlekspar
du sa att det var
helt underbart

när det var vi.




Fri vers av daniele
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-04-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele