Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snusk, snusk och åter snusk!


En Man Ifrån Flen.(Limerick)

\"Det var en dräng från Flen
Som trollade bort en sten
När han helt naken
satte sig på baken
Försvann den och en gren\"




Bunden vers (Limerick) av Claes Eliasson
Läst 1159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 00:02



Bookmark and Share


  Gronia
haha va kul, det tog ett tag innan paletten föll ner bara :)
2008-05-11

  Daniel_78 VIP
om jag tolkar den rätt
så \"trollade\" han bort den
genom stjärthalvorna

En vidöppen man ifrån flen
En storändad man ifrån Flen

En bredrövad trollkar från Flen
som trollade bort en sten
När han helt naken
satt sig på baken
Försvann den och en gren\"

kanske
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Claes Eliasson
Claes Eliasson