Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT



...Allt som hade hänt dig
kunde inte gå förbi dig


Allt som hade gått förbi dig
kunde inte hända dig....




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-29 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic