Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLEN


Du har Allt
men har ingenting

Jag har ingenting
men har allt

För att
jag har själen...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 650 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-29 02:42



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Djup och vacker...
2008-05-31

  stefan.g
Denna var riktigt tänkvärd.....Bra skriven!
2008-05-17

    ej medlem längre
Hm, kunde tydligen inte applådera...
Men jag bokmärker den!
2008-05-05

    ej medlem längre
Fantastiska tankar.
Påminner lite om min dikt \"osäkerhet\",
men är mycket bättre!
Applåderar och bokmärker!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic