Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM VAR DEN




Vem var den som gav kärleken namnet kärlek

Jag undrar,

Är det inte bättre att det fick namnet döden

När älska på riktigt betyder dö




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-29 10:03



Bookmark and Share


  Nasrin
mycket vackert ! Man blir hel när man dör av den extatiska kärleken.
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic