Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN




MEDAN JAG SOVER,
SOVER MIN SORG
MEDAN JAG SKRATTAR,
GRÅTER MITT INRE


MEDAN DU LEVER,
LEVER ÄVEN JAG,
LEVER ÄVEN JAG...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 533 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-29 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert vemodig och stark känsla!
2008-05-05

    Mr.painter
Super braaa
2008-04-30

  Cadena
Enkel och fin, och stark. Jag vet inte hur jag ska uttrycka det rätt, men man förstår ett djupt lidande och hur ljust det kan kännas när man hittar rätt i en annan och hittar nytt liv i det.
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic