Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort vi tog slut

Ett ord.
En blick.
Sedan vände du om och gick.
Allt var förbi, allt var slut.
Nu står jag här ensam kvar.
Allt jag har är minnen av dig och en trasig, sargad själ.
Ett svart hjärta, kalla sinnen och alla våra vackra minnen.
Ett ord.
En blick.
Sedan var allt förbi.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 13:40



Bookmark and Share


  lyckeli
vackert...sorgligt...kargt...och varmt...
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Så fort flera år bara kan svepas bort...
2008-05-11

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-04-29

  Josef Ahl
Snyggt !
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy