Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just like butterflies

distant memories apears.
Flies beneth my eyes like butterflies.
Soon they're traped in the web i weave just like thos distant dreams.

Fly my dreams fly, flee the shadow become one with the pain I wear




Fri vers av Rude Billy
Läst 372 gånger
Publicerad 2011-06-21 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy