Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outing

Breathing in
Deep down
Closed eyes
Tired mind
Split personality

Breathing out
All the above
Tired eyes
Weak mind
Devine silence




Fri vers av Rude Billy
Läst 353 gånger
Publicerad 2011-06-25 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy